(+45) 60 65 32 34    |    (+45) 60 61 65 61     |    

Om os

Strandby Produkt har klaret autoophug, afhentning af skrot, eksport af biler og meget mere i over 10 år nu, og når man ser på virksomhedens 10 ansatte, så er erfaring bestemt ikke en mangelvare. Netop de mange års erfaring har givet os en god forståelse for branchen, og hos Strandby Produkt har vi flere tusind biler gennem vores autoophug i Farsø hvert år. Det betyder også, at vi kan give nogle af Danmarks bedste priser ved opkøb af biler solgt til skrot. 

Lad os hjælpe dig

Hos Strandby Produkt tror vi ikke på at begrænse os selv, og vi kører jævnligt i hele Jylland samt på Fyn, hvor vi henter biler, busser, lastbiler og meget mere. Vi servicerer alle fra enkelte privatkunder til store erhvervskunder, så uanset hvem du er, er vi klar til at hjælpe.

Vi tror på venlig og effektiv service, kvalitetsrådgivning med udgangspunkt i vores ekspertviden inden for området og gode priser, som man kan regne med.

Hvis du vil vide mere om de ydelser vi udbyder, kan du læse meget mere her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at kontakte os her, og hvis du foretrækker at tale med os, kan du give os et kald på (+45) 60 65 32 34 eller (+45) 60 61 65 61. Her kan du få en snak og et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker.

Har du spørgsmål?
Skriv direkte til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på: (+45) 60 65 32 34

    Send en besked
    Ring os op