(+45) 60 65 32 34    |    (+45) 60 61 65 61     |    

Autoophug nær Aalborg, Viborg & Aarhus i Jylland samt hele Fyn

Vi udfører alt inden for autoophug i vores værksted

Skal du have udført Autoophug? Uanset om det drejer sig om en lille bil eller flere store lastbiler og busser, så kan Strandby Produkt hente, autoophug, skrotte og klare det hele for dig i Aalborg, Aarhus, Viborg og på Jylland og Fyn. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder over det meste af landet, og vi brænder for god kundekontakt og professionel service. Grundet vores høje volumen kan vi desuden tilbyde nogle af Danmarks bedste priser på biler solgt til skrot.

Vi kører i hele Jylland og på Fyn

Vi holder til i Farsø og kører flere gange ugentligt til de større byer i området såsom Aalborg, Viborg og Århus, men hvis du er et andet sted i landet, så fortvivl ikke. Vi kører nemlig jævnligt længere ture, og vi henter biler til autoophug i hele Jylland og på hele Fyn.

Kontakt os og få en snak om autoophug af din bil

Vi står altid klar til at hente din bil til autoophug, så hvis du har en bil, lastvogn eller andet, der skal skrottes, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 60 65 32 34, på mail t.fink@godmail.dk eller gennem vores kontaktformular. Her kan vi også give et uforpligtende tilbud med det samme.

Har du spørgsmål?
Skriv direkte til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på: (+45) 60 65 32 34

    Send en besked
    Ring os op