(+45) 60 65 32 34    |    (+45) 60 61 65 61     |    

Autoophug nær Aalborg, Viborg & Aarhus i Jylland samt hele Fyn

Vi udfører alt inden for autoophug i vores værksted

Strandby Produkt er din go-to løsning for autoophug i Jylland og på Fyn. Vores værksted er udstyret med alt, hvad der skal til for at udføre effektiv og professionel autoophug. Vi tager os af alt, lige fra at hente bilen, til at skrotte den og ordne papirarbejdet. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder i området omkring Aalborg, Aarhus, Viborg og resten af Jylland og Fyn.
Vi er kendt for god kundekontakt og professionel service, og vores høje volumen giver os mulighed for at tilbyde nogle af Danmarks bedste priser på biler solgt til skrot. Uanset om det drejer sig om en lille bil eller flere store lastbiler og busser, så kan vi håndtere det hele for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit autoophug.

Professionel autoophug i Jylland og fyn

Vi holder til i Farsø og kører flere gange ugentligt til de større byer i området såsom Aalborg, Viborg og Århus, men hvis du er et andet sted i landet, så fortvivl ikke. Vi kører nemlig jævnligt længere ture, og vi henter biler til autoophug i hele Jylland og på hele Fyn.

Kontakt os og få en snak hvis din bil skal skrottes

Vi står altid klar til at hente din bil, så hvis du har en bil, lastvogn eller andet, der skal til et autoophug eller skrottes, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 60 65 32 34, på mail t.fink@godmail.dk eller gennem vores kontaktformular. Kontakt os allerede i dag, så kan vi gennem en god dialog tilbyde dig et uforplgitende tilbud på din næste autoophugning. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?
Skriv direkte til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på: (+45) 60 65 32 34

    Send en besked
    Ring os op